Facebook ka pasur probleme në orën e fundit, pasi mijëra përdorues kanë vështirësi me hyrjen në platformë.

Sipas raportimeve të bëra në Downdetector, 76% e përdoruesve kanë raportuar një problem me funksionimin e Facebook, lidhur me lidhjen me kompjuter dhe jo me celularin.

Më shumë se 1000 raporte përdoruesish u vunë re brenda pak minutash. Para disa ditësh një problem pati edhe Messenger. /vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *