Kryeministri Rama ka reaguar pas prishjes së godines se Teatrit Kombëtar dhe tensioneve që shoqëruan këtë veprim.

Rama thotë perms nje video se ata që janë kundër shembjes së Teatrit Kombëtar, janë të njejtët që ishin kundra zhvillimit të Tiranës, ndërtimit këndit të lojërve te liqeni, kundër Sheshit Skëndërbej, kundër Pazarit të Ri, bulevardit të ri, Arenës Kombëtare, kundër këndit të dytë te Parku i Liqenit dhe kundër Kalase së Tiranës dhe kundër Unazës së Madhe.

Kryeministri Rama thotë se ky grupim që ështëkundër projekteve zhvillimore të Tiranës është I njëjti, por nuk do të arrijë dot të ndalë punën për veprat e mira për kryeqytetin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *