Këto pamje tregojnë mbetjet që kanë pushtuar bregdetin e Velipojës.

 

Dallgët dhe shirat e ditëve të fundit kanë nxjerrë në pah këtë fenomen.

 

Situatë problematike është tërheqja e mbeturinave sërish në det, duke shkaktuar edhe më shumë ndotje të ujit.

 

Edhe më herët gjatë këtij sezoni turistik, në zonën e shëngjinit dhe velipojës, është raportuar për ndotje të vijës bregdetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *