“Bashkëpunimi më i suksesshëm ka qenë ai me Dhurata Dorën.

Keshtu u shpreh Noizy gjate intervistes dhene per emisionin “Jonida’s Room” në Vizion Plus.

Reperi i njohur shqiptar shtoi se do te kete super bashkepunime me artistë të tjerë për 2022 dhe mbi të gjitha një super album.

” Është një nga albumet e mia më të preferuara. Kam bashkëpumin me repera të njohur në Itlali. Kam me CapoPlaza, Megali nga Italia. Nga Franca kam MelaCream që është një nga reperat më të mëdhenj. Kam gjithashtu me repista të mëdhenj në Angli dhe Gjermani. Bashkëpunoj më shumë me repera të Europës sepse kam Vibe shumë të mirë, ndërsa reperat amerikanë kërkojnë lekë dhe nuk ta japin suportin.”

Duke qëndruar tek bashkepunimet Noizy rrëfeu se dëshira e tij eshte qe te kete një bashkëpunim me një nga reperët më të famshem në botë, Drake

“Do të doja shumë të bëja një bashkëpunim me Drake, që ndoshta edhe mund të realizohet sepse ai vjen shumë shpesh në Angli. Por me të mund të realizohet një bashkëpunim vetëm nëse i pëlqen “vibe”, sepse ai s’ka nevojë për lekë”, rrëfeu Rigers Rajku ( Noizy).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *