Lëvizja Rinore për Integrim ka zgjedhur një menyrë krejt orgjinale për të uruar kete te marte me rastin e ditëlindjes, Kryetaren e LSI Monika Kryemadhi.

Një tortë e cila tregon flamurin e Bashkimit Europian në brendësi të të cilit ngrihet një shtëpi me ngjyrën e kuqe të flamurit kombëtar dhe mbi të cilën qëndron shqiponja e zezë dykrenare.

Në tortë binte në sy mbishkrimi “Me ty do ta bëjmë Shqipërinë shtëpinë tone”, një mesazh besimi I të rinjve të LSI për drejtuesën e partisë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *