Subscribe

Presidenti Meta ka vijuar replikat ne distancë me kryeministrin Rama në lidhje refuzimin e dekretimit të Gent Cakajt në krye te diplomacisë shqiptare dhe faktin nëse ai ka shkelur ligjin sa I takon pajisjes me certifikate sigurie për zyrtare të këtij niveli.

 

Kreu I Shtetit në postimin e tij në facebook shkruan se Ministria për Europën dhe Punët e Jashtme të Shqiperisë nuk mund të kthehet në autoshkollë.

 

Meta e quan Ramën në mënyrë ironike Usta dhe Gent Cakajn një”gjeni” që sipas presidentit kërkon të ndryshoje të gjithë kufijte e të gjithë Ballkanit Perëndimor.

 

Meta shton se PS ka plot emra, diplomate të sprovuar e me eksperiencë për këtë post para se të propozoje emra që më shumë janë autoshkollë.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *