Administrata doganore në Durrës, bashkë me policinë, bllokuan 110 mijë euro dhe 545 aparate celularë.

Sipas njoftimit, sasia ishte nisur nga Italia me një autobus transporti udhëtarësh drejt Shqipërisë. Por nuk ishin deklaruar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *