“Nuk kemi gjithmonë ditë të mira. Nuk kam fjetur fare mbrëmë dhe sot kam qenë e dërrmuar.Kam nevojë të dal nga trupi im”- Këto janë fjalët e këngëtares pasi kjo situatë e virusit covid-19 nuk ka qënë aspak e lehtë për të.

Covid-19 i ka marrë jetën kushëririt të këngëtares, vëllait të rojes së saj të sigurisë dhe muzikantit Orlando Puerta, i cili punoi në shumë prej këngëve të saj.

Situata në Amerikë nuk është nga më të mirat përkundrazi numri i të infektuarve ja ka kaluar dhe Italisë, kjo vetëm sepse masat nuk u morën në kohën e duhur./ Living

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *