Kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi mori vendimin për të shyrë mbajtjen e Konventën Kombëtare Zgjedhore të LSI.

 

Në një deklaratë për mediat, Kryemadhi tha se ky vendim do të jetë edhe një homazh për ata që kanë humbur jetën nga COVID-19.

 

Ajo u bëri thirrje qytetarëve që të bashkohen për të mundur të keqen.

 

“Me përgjegjësinë dhe autoritetin që më jep statuti i partisë, si Kryetare e Lëvizjes Socialiste për Integrim, deklaroj se kam vendosur të shtyj për në një kohë tjetër mbajtjen e Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim, e parashikuar të mblidhej më datën 5 dhjetor 2020; Lëvizja Socialiste për integrim, që prej kur u shfaq pandemia e në vijimësi, ka refuzuar të bëjë politikë me pandeminë. Por ndërkaq, nuk do të lejojmë askënd që pandeminë ta përdorë për politike. Vendimi im për të shtyrë mbledhjen e Konventës Kombëtare Zgjedhore të Lëvizjes Socialiste për Integrim, është njëherësh edhe shenjë homazhi për ata që kanë humbur jetën prej pandemisë, është solidaritet më të gjithë qytetarët që po përballojnë me njëmijë e një sakrifica dhe pa mbështetjen e shtetit, kostot e mëdha të luftës për jetën dhe në emër të dashurisë për jetën. Në emër të dashurisë për jetën, unë ju ftoj sot që ta duam më shumë njeri-tjetrin dhe t’i gjendemi në krah në këtë kohë të vështirë çdo njeriu në nevojë. Eshtë koha ta mundim të keqen, është koha të fitojmë mbi të keqen dhe ne të gjithë bashkë do t’ia dalim!”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *