Twitter,përmes një postimi të bërë së fundmi ka kërkuar falje në lidhje me përdorimin e numrave të telefonit të përdoruesve për të targetuar reklamat.

 

“Na vjen keq që ka ndodhur kjo gjë”. Të martën njëra nga platformat më të mëdha që që rradhitet e treta për nga përdorimi pas Facebook dhe Instagram, ka deklaruar se paqëllim ka përdorur numrat e telefonave dhe email-at për qëllime të reklamave.

 

Në postimin e faljes nga Twitter, shkruahet se kompania kërkon falje për atë që ka ndodhur kjo gjë dhe janë duke u marr hapa për tu siguruar që kjo gjë nuk do të ndodh më.”

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *