Subscribe

Ministrja e Drejtesise Etilda Gjonaj ka kerkuar hetimin te menjëhershëm dhe venien perpara pergjegjesise te te gjithe personave qe nxiten apo dhunuan nje dite me pare forcat e policisë dhe institucionet shtetërore.

 

Per Gjonajn, dhuna eshte e patolerueshme kur ajo organizohet nga nje force politike. Ministrja e Drejtësisë riperseriti motivet te cilat sipas saj e kane shtyre opozitën drejt ketyre protestave.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *