Aeroporti “Nënë Tereza” njofton të gjithë qytetarët se duhet të mbërrijnë në aeroport të paktën 3 orë përpara kohës së planifikuar të nisjes.

 

Ky njoftim është i vlefshëm deri më 10 shtator, për shkak të fluksit të lartë të udhëtarëve në këtë sezon veror. Sipas TIA-s kjo masë synon të përmirësojë përvojën e përgjithshme të udhëtimit për të gjithë pasagjerët.

 

Tirana International Airport dëshiron t’ju informojë për një përditësim jetik në lidhje me procesin e check-in dhe sigurisë në Tirana International Airport (TIA) nga sot deri më 10 shtator.

 

Për të siguruar udhëtim të qetë dhe për të akomoduar vëllime të rritura të pasagjerëve gjatë kësaj periudhe, ne kërkojmë me mirësi të gjithë pasagjerët të mbërrijnë në aeroport të paktën 3 orë përpara kohës së planifikuar të nisjes. Kjo masë proaktive do të na ndihmojë të mbajmë operacione efikase dhe t’ju ofrojmë një përvojë pa stres.
Ju lutemi, merrni parasysh kohën e mundshme shtesë që kërkohet për kontrollin e bagazheve, kontrollet e sigurisë dhe çdo rrethanë të paparashikuar që mund të lindë. 

 

Ne e kuptojmë se kjo mund t’ju kërkojë të rregulloni pak planet tuaja të udhëtimit, por ju sigurojmë se kjo masë synon të përmirësojë përvojën e përgjithshme të udhëtimit për të gjithë. Si gjithmonë, siguria dhe komoditeti juaj mbeten prioritetet tona kryesore. Duke mbërritur herët, ju na lejoni të kryejmë procedurat e nevojshme me zell dhe efikasitet. 

 

Faleminderit për bashkëpunimin dhe presim t’ju shërbejmë gjatë udhëtimit tuaj nga Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës”, thuhet në njoftimin e TIA-s. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *