BabyG ka kërkuar që fermerët, Albano dhe Mariana, të respektojnë limitet e saj, pasi disa fjalë të thëna më herët e kanë prekur.

Mariana, pasi dëgjoi shqetësimin e BabyG, theksoi se nuk ka dashur ta bëjë të ndihet keq dhe gjithçka ia ka thënë në formën e batutës.

Diskutimi:

BabyG: Ju respektoj të dy si artista që jeni dhe ju dua të dyve shumë. Por ato fjalë që më keni thënë dje nuk më pëlqejnë. Nëse mundeni të keni një limit se jam prekur. Unë nuk dua as falje, asgjë, thjesht një fjalë këtu një fjalë aty prekem”, shprehet Baby G .

Mariana: Bëre shumë mirë që ma the këtë gjë. Mua mos më duaj se më do fëmija im, por unë të kam thënë me batutë vetëm “Baby B”. Por, në rregull jemi bashkë, me Albanon vazhdo./ vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *