Subscribe

Kristian Breshanaj, 25 vjeç, mbeti i vrarë në derën e shtëpisë gjatë natës së Fiter Bajramit.

Atentanti ndaj tij u krye rreth orës 01.00 në zonën e “Ujit të Ftohtë”.

Ndaj të riut u lëshuan breshëri dhjetë plumba, pesë prej të cilëve prekën trupin e tij.

Breshanaj kishte vetëm 3 muaj që ishte kthyer nga Belgjika dhe ishte djali i një mjeku të njohur reanimator në Spitalin e Vlorës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *