Subscribe

Ilir Meta ka reaguar lidhur me përfundimin e draftit ligjor për kompetencat e Presidentit.

Nga Amfiteatri i Bylisit, kreu i shtetit i konsideroi përpjekje puçiste, teksa shtoi se nuk asnjë interes për këto drafte.

Meta tha ndër të tjera se Parlamenti përbëhet nga tradhtarë, duke thëksuar se qytetarët kërkojnë shpërndarjen e menjëhershme të tij.

“Zero interes per keto drafte dhe perpjekje puciste. Ky eshte nje parlament jo kushtetues, nje parlament ku qytetaret kerkojne shperndarjen e tij te menjehereshme. Nje parlament ku nje pjese e mire janë edhe tradhtare dhe mercenare. Per mua ka vetem nje interes qe eshte 25 prilli dhe populli i Shqiperisë. Une kam nisur marshimin tim si president drejt referendumit te 25 prillit ky do te jete nje referendum shume i qarte pasi mbi 95% e shqiptareve do te votojne per Shqiperine ne Europe”, deklaroi Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *