Pasi Ditea u zgjodh kryefermere, disa debate për ndarjen e punës janë zhvilluar në “Ferma VIP”. Renisi, Albano dhe Gloria janë përfshirë në një konflikt për shtrimin e tavolinës.

Pjesë nga biseda:

Renisi: Historia ishte kështu. Albano shtroi tavolinën, vendosi pirunët mbulesën, ndërkoh po prisja pjatat. Albano tha këtu mbaroi detyra ime. Unë pyeta Ditean se kush e ka për detyrë, një nga kuzhina më tha. Unë nuk doja që Gloria të mbushte pjatën time kur se ka për detyrë. Ishte një histori banale, rast për t’u faktorizuar

Flori: Nuk më duket normale që Renisi krejt papritur të çohet dhe të pyesi se kush ja mbushi pjatën. Ky është një luks i tepërt në këtë moment të lojës që jemi. Ishte një sulm i kot personal i Glorias dhe Renisit drejt Diteas

Renisi: Ajo që tha Flori bije poshtë se unë dhe Ditea e zgjidhëm për 30 sekonda. E dyta mbushja e pjatës është detyrë e kuzhinës

Ditea: Ashtu ka qenë gjithmonë

Renisi: Unë i kam kryer gjithë detyrat e mija si në fermë si në shtëpi dhe kam të drejtën time të pyes a i bëjnë detyrat personat e tjerë. Ky është një banalizim për të marrë vëmendjen në spektakël

Gloria: Nëse do doja një moment ti dilja kundër Diteas nuk do kisha bërë asnjë detyrë. S’kam pasur asnjë debat as diskutim me të. Ajo bisedë aty rrodhi nga detyra që kishte Albano. Albano çdo natë merret me shtrimin e tavolinës, ndërsa pjesa tjetër bëjnë punë. Albano nuk kishte pse merrej me atë punë se duket tallje me pjesën tjetër. Unë e sqarova me Ditean

Renisi: Kur dola me Ditean tek veranda i thashë nuk dua të bije në benalitetet të tilla. Unë distancohem që dua t’i bjej pushteti kryefermeres me koplote, grupime

Albano: Detyra që më dha Ditea nuk ishte tallje siç thotë Gloria, pasi veç shtrimit të tavolinës ka edhe 24 orë kafe pa limit. Kush donte kafja unë ja bëja në sekond. 16 orë tu bësh kafe ça të them unë, le ta bëjë Ditea ./vizionplus.tv

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *