Dijonisit dhe Buçkos iu ngarkua një mision i ri, të fusin dosën në stallë.

Por derrat dhe dosat e “pabindur” ua vështirësuan punën dy fermerëve, pasi nuk hynin në stallë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Pas shumë vështirësive dhe me ndihmën e fermerëve të tjerë, ata arriten t’i fusnin në stallë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ferma VIP Albania (@fermavip.al)

Nga ana tjetër, një atmosferë gazmore u krijua edhe në shtëpi, ku Egzoni dhe Renisi luajtën së bashku me top. /vizionplus.tv/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *