Mësohet se Cardi B 8 muaj pas u arrestimit për sulm ndaj dy striptisteve, po përballet sërish me drejtësinë, por këtë herë për 14 akuza të ndryshme. Pjesë e akuzave janë dhunë ndaj disa individëve, ofendim, përfitim nga fonde, mashtrim, zhvatje dhe bashkëpunim në vepra kriminale. Shumë shpejt, Cardi B do përballet me një juri, e cila do marrë vendimin. Herën e fundit që ajo u arrestua pagoi një shumë të madhe parash për të dalë nga izolimi, ndërsa tani gjërat janë ndryshe./ TRING

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *