Subscribe

Më shumë bashkëpunim kulturor e turizëm mes Shqipërisë së jugut dhe Epirit. Ky ishte takimi që bëri bashkë në Janinë, artistë e drejtues të agjencive turistike nga të dyja vendet. Aktiviteti dy-ditor që u finalizua me një marrëveshje mes faktorëve kryesorë të turizmit në të dyja vendet, shërbeu edhe si një njohje më e mirë me potencialet kulturore dhe pikat kyçe që turistët mund të vizitojnë në Janinë e Shqipëri. Kjo ndërmarrje që i shërben bashkëpunimit kulturor u mbyll me një ekspozitë telajosh të artistëve shqiptarë dhe atyre grekë.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *