Subscribe

Atmosfera në “Ferma VIP” është kthyer komike nga dyshja Mariana dhe Dijonisi.

Teksa po pinin së bashku kafenë e mëngjesit ata kanë bërë batuta me jetën martësore.

Dijonisi tha se ai bën çdo punë të shtëpisë, ndërsa gruaja e tij del me shoqërinë.

Pjesë nga biseda:

Dijonisi: Burri s’duhet të lajë pjatat.

Mariana: Edhe se i lan nuk bën gjë të keqe.

Dijonisi: Po si moj Marianë, unë të laj pjatat dhe gruaja të dali?

Mariana: Po Blloku për këtë është që të dali.

Dijonisi: Ke të drejtë.

Dijonisi: S’më del koha të bëj qejf sepse laj rrobat dhe rregulloj.

Mariana: Po pazarin kush e bën?

Dijonisi: Prap unë.

Mariana: Prap ti?

Dijonisi: Po unë, gruan e kam marrë për qejf.

Mariana: Po lekë të merrë?

Dijonisi: Jo lekë jo, se di ku e gjen. /vizionplus.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *