Maqedonia e Veriut do të përfaqësohet me kryeministrin në detyrë, Zoran Zaen në takimin e radhës të iniciativës “Ballkani i Hapur” që do të mbahet në Tiranë në datat 20 dhe 21 dhjetor.

 

Në mbledhjen e fundit të qeverisë, u vendos që Zaev të marrë pjesë në këtë takim në kuadër të iniciativës rajonale, pas takimeve të fundit në Serbi.

 

Pasi të përfaqësojë Maqedoninë e Veriut në mbledhjen e radhës për projektin Ballkani i hapur, organizuar nga kryeministri Edi Rama, pritet që Zaev të japë dorëheqjen nga funksioni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *