Një sipërfaqe me ullishte dhe shkurre në Patos është përfshirë nga flakët.

 

Informacionet paraprake bëjnë me dije se ngjarja ka ndodhur në në fshatin Siqece të Patosit.

 

Ndërkohë terreni i vështirë dhe era e fortë e vështirëson ndërhyrjen e zjarrfiksësve për shuarjen e flakëve.

 

Akoma nuk ka asnje informacion ne lidhje me shkaqet e zjarrit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *