Gjykata e Lezhës  ka lënë në burg Tonin Ndoj, autori i vrasjes së Gjin Markut.

 

Ngjarja ka ndodhur mëngjesin e së mërkurës në fshatin Merqi të Lezhës.

 

Ndërkohë në momenti e masës se sigurisë në ambjentet e Gjykatës nuk është parë asnjë familjarë i autorit.

 

Por në moment kur Tonin Ndoj ka dal nga Gjykata me pranga në duar dhe i shoqëruar nga policia deri furgonit, në ambjentet e jashtme janë parë familjarë.

 

Ka qënë vjaza e Ndoj e cila ka shpërthyer në lot pas një pamje të tillë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *