Operacioni Forca e Ligjit iu ka nisur kërkesat me shkrim për vetëdeklarimin e burimeve të pasurisë dy të dënuarve nga Peshkopia dhe Korça.

Pasurinë duhet ta justifikojë Qamil Açka (Miftiu), banues në Peshkopi, i dënuar në Itali për veprat penale “Organizata kriminale” dhe “Vjedhja me armë”.

Po ashtu, burimin e pasurisë duhet ta vetëdeklarojë edhe  Zefir Alushallari nga Korça, i dënuar për “Vrasja me paramendim”, e kryer në bashkëpunim.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *