Një pacient asimptomatik nga Covid-19 ndërroi jetë në spitalin infektiv mbrëmjen e të hënës.

Ministria e Shendëtësise konfirmoi zyrtarisht qe shkak i vdekjes së moshuarës, ishte arresti kardiak.

Pacienti nga Tirana vuante dhe nga një sërë semundjesh të tjera kronike; insuficesa renale kronike, diabeti, anemia dhe hipertensioni.

Ky është rasti i dytë brenda 24 oreve kur pacientë asimptomatike por bartës te koronavirusit, nderrojnë jete në spitalin infektiv.

 Zyrtarisht Ministria e Shendetësisë këto raste nuk i ka konsideruar, viktima të Covid-19 në vendin tonë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *