Fakulteti i Gjeologji Minierave, në Tiranë ka pësuar dëme të mëdha materiale si pasojë e  lëkundjeve të forta të termetit të kësaj të shtune.

 

Lëkundjet e forta sizmike kanë dëmtuar rëndë muret e fakultetit, ku gurë e blloqe betoni kanë mbushur oborrin e fakultetit.

 

Dëme të mëdha janë shënuar dhe në shumë pallate të ndryshme në Tiranë kryesisht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.