Edmond Spaho i shoqëruar edhe nga ish deputeti tjetër demokrat Luciano Boci zhvilluan takime me biznesin në Librazhd:

Drejtuesi demokrat tha se nga një vëzhgim i shpejtë duket qartë se bizneset janë drejt falimentimit, njerëzit janë varfëruar dhe tregtarët mezi nxjerrin bukën e gojës.

 

Sot ne Librazhd sebashku me deputetin Luciano Boci dhe drejtuesit e PD Librazhd ne takime me biznesin e vogel. Qyteti i zbrazur, njerezit e varferuar, dyqanet e mbyllur. Varferia dhe skamja ishin shqetesimet kryesore te biznesit te vogel. Mund te ndodhte qe gjate gjithe dites askush te mos hynte ne dyqan apo te blinte. Shumica ishin ne prag falimentimi dhe mezi nxirrnin buken e gojes per familjen.

 

Spaho tha se PD ka plan te qarte per rimekembjen e biznesit.

 

Ulja e cmimit te energjise, karburanteve, gazit si dhe taksave te tjera qe paguajme si qytetare shoqeruar me rritjen e pagave dhe pensioneve si dhe hapjen e vendeve te reja te punes, do te rrite fuqine blerese te qytetareve. Biznesi i vogel do te paguaja 0.5% te xhiros si takse per xhiro deri ne 140 milion leke si dhe do perfitoje ulje te sigurimeve shoqerore ne 9% nga 15% qe eshte sot.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *