Qytetarë të Skraparit janë nisur drejt kryeqytetit për t’iu bashkuar tubimit të thirrur nga presidenti Ilir Meta. Pavarësisht paralajmërimit të policisë së Beratit për intensifikimin e kontrolleve në rrugët dalëse nacionale nga Berati drejt Tiranës, rreth 50 automjete të vogla me anëtarë të LSI-së Skrapar, janë organizuar për t’u nisur në një autokolonë të vetme.

 

Ndërkohë, drejtues të degës së LSI-së Skrapar konfirmojnë se më herët janë nisur edhe 30 automjete të tjera private nga qyteti i Skraparit në orare të ndryshme.

 

Nga ana tjetër, nga Berati janë nisur rreth 110 automjete për t’u bërë pjesë e protestës në mbrojtje të kushtetutës.

One thought on “Skraparlinjtë besnikë të Metës, autokolonë drejt Tiranës

  1. Reth 1 million Britanes jan nisur drejt thirrjes te Presidentit ton te dashur ne te gjitha pikat ajrore jan ngritur postablloqe duke e ber te pandur uljen e avjoneve ne sheshin Beslidshja, njeriu jon me I shtrenjt ne mbrojtje te kushtetutes ka nxier edhe Gruan ne rrug per ti treguar Amerikes dhe Evropes shqiperia ka burra dhe gra nga Skrapari dhe gjith shqiperia
    Ejani mblidhuni ketu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *