Subscribe

Studentë dhe te rinj të qytetit të Shkodrës kanë protestuar këtë të mërkurë përpara komisariatit të policisë.

 

Ata kanë kërkuar dënimin e rasteve ku efektivët të policise janë përfshirë në skandale seksuale.

 

Rasti i fundit ka qene ne njesin e Gruemire te Malesise se Madhe ku nje inspektor i policimit ne komunitet dyshohet se ngacmonte nje vajze te mitur 15 vjece.

 

Thirrjet e tubuesve ne Shkoder shkojnë për mbrojtjen e femrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *