Përveç iPhone-it të ri 8 (me një ekran OLED), kompania Apple gjithashtu do të zbulojë iPhone 7S te ri.

 

Këto duhet të jenë të ngjashme me paraardhësit e tyre në pamje, por vijnë me mbështetëse qelqi në vend të aluminit (dhe pa breza antenash). Kjo do t’i bëjë ata (dhe iPhone 8) të aftë për tu mbushur edhe pa kabllo, gjë e re për portofolion mobile të Apple.

 

Tani një raport i ri pohon se iPhone 7S do të jetë më pak i trashë se iPhone 7 për shkak të përdorimit të qelqit në pjesën e pasme. Në fakt, siç tregon skema e rrjedhur më poshtë, do të jetë më i madh se 7 në të gjitha dimensionet.

 

Ndërsa iPhone 7 ka matje saktësisht 138.31 x 67.14 x 7.1 mm, iPhone 7s do të jetë 138.44 x 67.27 x 7.21 mm. Sigurisht rritjet janë të gjitha tepër të vogla, dhe ju nuk mund t’i vëreni ato në përdorim të përditshëm.

 

Interesante, ndërkohë që iPhone 7s do të jetë më pak i trashë se iPhone 7 në të gjithë aspektet, kjo situatë do të përmbyset për fryrjen e kamerës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *