Zvicra është shteti i radhës që i pranon shqiptarët pa asnjë kufizim, nga kjo e shtunë.

 

Sipas njoftimit të aeroportit “Nënë Tereza”, udhëtarët nuk kanë nevojë as për test dhe as për vaksinë.

 

Atyre u mjafton bileta, pasaporta dhe maska për të udhëtuar.

 

Në këtë mënyrë, Zvicra është bërë pjesë e grupit të shteteve që hapin dyert për shqiptarët pa asnjë kufizim.

 

Në këtë grup janë edhe Austria, Holanda e Belgjika.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *