Subscribe

Mbërritja e Bashës në protest ka shkaktuar edhe një incident.

Një grup të rinjsh të veshur kryesisht me të zeza kanë nisur të shajnë kreun demokrat duke I kërkuar të largohet nga protesta. Madje ata nuk kanë kursyer edhe hedhjen e kapsolleve dhe shisheve drejt liderit demokrat.

Një moment që ka shkaktuar incidente mes këtij grupi dhe të rinjve të forumit rinor të PD të cilët shoqëronin Bashën në protesten për prishjen e Teatrit Kombëtar.

Dy grupet e të rinjve nuk kanë kursyer grushtet dhe shkelmat ndaj njeri-tjetrit. Mes të rinjve dallohej me krah të të dëmtuar edhe kreu i forumit rinos të PD, Belind Këllici I cili u përpoq të zbusë gjakrat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *