Rusia ka pezulluar përkohësisht fluturimet me Turqinë.

Gjatë një konference me anëtarë të tjerë të qeverisë, zv.kryeministrja ruse, Tatyana Golikova, tha se pezullimi do të zgjasë nga 15 prilli deri më 1 qershor.

Ajo deklaroi se fluturimet do të rinisin vetëm nëse zhvillimet e pandemisë tregojnë një trend pozitiv.

Megjithatë, dy fluturime të rregullta në javë midis Stambollit dhe Moskës do të vazhdojnë shërbimin.

Zv.kryeministrja shtoi se autoritetet ruse do të ndjekin nga afër situatën pandemike në Turqi dhe Tanzani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *