Kryeministri rus Dmitri Medvedev dhe qeveria e tij kanë dhënë dorëheqjen, pasi Presidenti Putin propozon ndryshime në kushtetutë.

 

Dorëheqjen e ka njoftuar vetë Medvedev, menjëherë pasi Presidenti Vladimir Putin mbajti fjalimin e tij vjetor të vendit.

 

Ndërkohë presidenti Putin u kërkoi ministrave që të funksionojnë si qeveri e përkohshme derisa të formohet një e re.

 

Medvedev para se të jepte dorëheqjen e kabinetit u takua me Putin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *