Ronaldinho përfundon në pranga në Paraguaji. Në fakt nuk kemi të bëjëm me lajmin e vjeterf të pak ditëv e më parfë kur ai u ndalua nga policia në Asunsion për shkak se iu gjet një pasaportë fallco.

Për këtë akuze ai do të ndiqej në gjëndje të lirë në kohën që do të kthehej në atdhe.

Mirëpo teksa bëhej gati të kthehej në Brazil, Ronaldinho dhe vëllai I tij janë arrestuar sërish, këtë herë për një akuze edhe më të rëndë.

Bëhet fjalë për pastrim parash. E duke qënë një akuze e rëndë, yllit Brazilian këtë herë I janë vënë prangat.

Ronaldinho ka dalë nga hoteli në Asunsion me pranga në duar të mbuluara me peshqir për të mos e fiksuar fotografet.

Në pranga ka përfunduar edhe një sipermarrëse vendase, Dalia Lopez e cila kishte ftuar Ronaldinhon dhe vëllain e tij për një sërë eventesh bamirësie dhe reklamuese në Paraguaji.
 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *