Kryetari i Partisë Demokratike ka nisur konsultimet me aleatet per reformën zgjedhore. Konsultimet do te vijojnë me aleatët parlamentar dhe ata jo parlamentar.

 

Reforma zgjedhore do te këtë ne fokus ndalimin e manipulimit te votës, si dhe shitblerjen e saj. Sipas njoftimit te PD, reforma do te përfshije votimin dhe numërimin elektronik.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *