Zana Çela ka fituar garën me Josif Gjipalin per kreun e Teatrit te Operas dhe Baletit. Ajo do te zëvendësoje ne kete post Ilir Kernin i dorëhequr pak kohe me pare, pas përplasjeve me Ministrinë e Kulturës. Kjo e fundit hapi garën per pasuesin e Kernit dhe 6 kandidate depozituan dosjet me platformat e tyre. Komisioni i ngritur nga ministria, përzgjodhi per ne fazën finale dy kandidatura, producenten televizive Zana Çela dhe tentorin Josif Gjipali. Dy emrat iu përcollën qeverise. Kryeministri Edi Rama ka emëruar Zana Çelen ne krye te Teatrit te Operas dhe Baletit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *