Studentët këtë të mërkurë kanë paralajmëruar sërish protesta, pasi pretendojnë se kërkesat e tyre të para disa muajve nuk janë plotësuar.

 

Ndërkohë që kryeministri Edi Rama ka postuar në profilin e tij një video në lidhje me arritjet në kuadër të paktit për universitetin.

 

“MIRËMËNGJES ?

dhe me këtë videoinformacion mbi angazhimet e mbajtura në kuadër të Paktit për Universitetin, ju uroj një ditë të mbarë”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *