Kryeministri Rama publikoi në facebook, një nga masat e marra nga qeveria në kuadër të Paketës së Rezistencës Sociale.

 

Kreu i qeverisë shkruan se do të përgjysmohen taksat për pagat deri në 50 mijë lekë.

 

Ky vendim do të hyjë në fuqi në muajin prill.

 

Qeveria mori një sërë vendimesh që prekin shtresat në nevoje, pensionistët dhe bizneset e vogla.

 

Në mesin e masave ishte edhe ngritja e dy bordeve që përcakton në dy muajt ne vazhdim tavanet e cmimeve të karburantit dhe të shportës ushqimore.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.