Drejtuesja e Prokurorisë së Tiranës, Elisabeta Imeraj, tha se po punojnë intensivisht për zbardhjen e skandalit të publikimit të të dhënave private të qytetarëve shqiptarë.

 

Në një konferencë për mediat, Imeraju shpreh se kjo është çështje sensitive dhe po kryhen të gjitha veprimet e duhura hetimore.

 

“Kjo është çështje sensitive dhe prokuroria po bën veprime brenda kuadrit të ligjit. Kur të arrijmë në përfundim të hetimeve atëhere do bëhen publike vendimet”, i është përgjigjur Imeraj, interesimit të gazetarëve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *