Pronari i një lokali në Krujë është gjobitur me 1 milionë lekë dhe mbyllje të biznesit për një periudhë 6-vjeçare.

U konstatua se shtetasi me iniciale N.S. organizoi ceremoni martesore në mënyrë të përsëritur, në kundërshtim me aktin normativ.

Kjo u masë ndëshkimore u ndërmor në vijim të kontrolleve të shtuara nga shërbimet policore gjatë fundjavës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *