Kompania amerikane Verizon tashmë ka emërtuar projektin e saj, që përbëhet nga Yahoo dhe AOL. Ky projekt do të marrë emrin ‘OATH’.

 

Lajmi u bë i ditur nga Shefi Egzekutiv i AOL Tim Armstrong në rrjetin Twitter.

 

Postimi i Armstrong përmbante një foto të logos së re të kompanisë Oath, si dhe shkrimin “Miljarda + konsum, 20+ marka, Skuadër e Papërmbajtshme. #TakeTheOath. Verë 2017.”

 

Deri tani nuk ka më shumë informacione mbi Oath. / TechSot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *