Subscribe

Orari i lejuar i lëvizjes së qytetarëve dhe për aktivitetin e bareve e restoranteve zgjatet deri në orën 22:00 të mbrëmjes. Po ashtu rinisin edhe fluturimet drejt Britanisë së Madhe.

 

Vendimi për lehtësimin e masave u mor nga Komiteti i Ekspertëve pas qëndrueshmërisë së situatës së infektimeve ditore, vaksinimit masiv, por edhe nisjes së muajit të shenjtë të Ramazanit.

 

Masat e reja do jenë në fuqi deri në 25 prill, ditën e zgjedhjeve.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *