Subscribe

Një megaoperacion i përbashkët mes Policisë së Shtetit dhe SPAK ka çuar në pranga disa persona.

 

Nga operacioni që u shtri në Tiranë, Shkodër dhe Kukës, u arrestuan 6 persona.

 

Në prangat e policisë së shtetit ka rënë biznesmeni Pëllumb Gjoka, ish drejtori i operacionales Olti Bisti dhe drejtuesi i Prokurorisë së Kukësit, Xhevahir Lita. Ende nuk është konfirmuar se çfarë shkeljesh kanë kryer këta persona, por operacioni ka qenë shumë i gjerë dhe mund të jenë edhe persona të tjerë të arrestuar.

 

Ndërkohë sot në orën 10.00 në ambientet e SPAK do të mbahet Konferencë për shtyp lidhur me operacionin e përbashkët shqiptaro-italian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *