Makina e drejtorit të ZRPP në qytetin e Laçit është përfshirë nga flakët.

 

Sipas Policisë së Kurbinit, bëhet fjalë për mjetin e shefit të personelit pranë ZRPP-së në Laç, Klevis Berhani.

 

Në vendngjarje kanë shkuar forca të shumta policie, dhe mendohet se ka lidhje me detyrën e Berhanit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *