Gatimi është kthyer në temë diskutimi mes fermerëve, pas debatit të Florit me Buçkon, pasi ky i fundit nuk kishte përgatitur sallatë për të gjithë.

Fillimisht, Ditea theksoi se fermerët duhet të përgjigjen për përgjegjësitë që marrin.

Lexo edhe :

Related Posts

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Nga ana tjetër, Valeri ka këshilluar Buçkon. Ky i fundit theksoi se nuk ishte tendencioze.

Pjesë nga biseda:

Valeri: Kur je duke gatuar dhe e di që ke dikë që të do fort, mirë është që të kujdesesh për të pak. Jo detyrimisht..

Buçko: Nuk ka lidhje sepse bëra makaronat, nuk e kam për detyrë, por e mora si përgjegjësi dhe i bëra për të gjithë. Sallatat i sollën, aq ishin, aq i bënë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *