Edhe përse bëri atë që ndjente duke ndryshuar gjini, diçka që Caitlyn Jenner (dikur Bruce) e ka dashur gjithnjë, jeta nuk ka qenë aspak e lehtë për të edhe pas tranformimit.

 

 

Caitlyn që nuk para prononcohet në media, shprehet se fëmijët nuk e takojnë më aq shpesh sa dikur, ndonëse here pas here janë përpjekur që ta mbështesin. Caitlyn ka vetëm dy vajza me ish gruan Kris, Kendall dhe Kylie, ndërsa e ndihmoi Kris të rriste edhe Kim, Khloe, Kourtney dhe Rob Kardashian. Por askush nuk bëhet i gjallë veç ndonjë rasti shumë te veçantë.

 

 

Caitlyn eshte shprehur: “Kur një person bën një ndryshim të tillë si ky që bëra unë, gjithnjë shpreson për më të mirën, por mbase kjo nuk ndodh. Gjithnjë shpresoj që të kaloj pak kohë me fëmijët e mi. Është e dukshme që ne nuk jemi aq të bashkuar sa dikur. Ajo që ne kaluam ishte një periudhë e vështirë, por unë e di që kam rritur fëmijë të mrekullueshëm. Ata janë të suksesshëm në jetë dhe kanë punë të shkëlqyera.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *