Qerim Ismailaj do te vazhdoje te jete kryetari i bashkise se Mallakastres. Komisioni i ankimimeve dhe sanksioneve la ne fuqi vendimin e kryekomisionerit, Ilirjan Celibashi, per te mos e shkarkuar nga detyra Qerimaj.

 

Pas Celibashit edhe KAS rrezoi kerkesen e partise demokratike se kryebashkiaku i Mallakastres eshte ne kushte e ndalimit te ushtrimit te detyres  pasi rezulton i denuar me tre vite burg ne Greqi.

 

PD pretendoi se Qerimaj eshte ne shkelje te ligjit pasi ka genjyer ne formularin e dekriminazimit . Vete kryebashkiaku i Mallakastres ka deklaruar se nuk ishte ne dijeni te vendimit te gjykates se Kios ne shtetin fqinj. Ne te kundert do ta deklaronte pasi ne legjislacionin shqiptar vepra per rrahje konvertohet ne gjobe.

 

Pas vendimit te KAS, partia demokratike ka 45 dite kohe per ta ankimuar ne gjykaten administrative.

Leave a Reply

Your email address will not be published.