Babagjyshi është një ndër personazhet simbol të festave të fundvitit, ku shumë fëmijë i kërkojnë lodra e udhëtime.

 

Ndërkohë një vogëlushe nga Kosova duket se ka pasur një dëshirë ndryshe nga bashkëmoshataret e saj. Vogëlushja me emrin Uri Nika donte këtë fundvit ishte të takohej me Ledri Vulën, të cilin e adhuron.

 

‘I dashur Babagjysh, këtë vit jam sjellë shumë mirë. Të lutem që këtë vit të sjellësh një surprizë për mua’, shkruan vogëlushja duke marrë me të mirë Babagjyshin.  Më pas ajo shkruan se dëshiron të takojë Ledrin, duke e mbushur foton me zemra e vizatime.

 

Ledri ka vendosur që ti plotësojë dëshirën t’ia plotësojë dëshirën vogëlushes. Ai ka publikuar një foto me të dhe krahas fotos, edhe letrën që ka marrë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *