Ngordhin 60 pula në një fermë në fshatin Grabian të Lushnjes.

 

Dyshimet e para janë se janë prekur me gripin e shpendëve.

 

Në këtë fermë ka shkuar edhe veterineri për të marrë kampione që do të dërgohen për analiza në Institutin e Sigurisë Ushqimore dhe Veterinare (ISUV) Tiranë.

Leave a Reply

Your email address will not be published.